NW - Venteliste — hva gjør jeg nå?
Du kan havne på venteliste på to måter: ved å melde deg på når prøven er full, eller automatisk hvis du ikke fikk plass i en loddtrekning (da i tilfeldig trukket rekkefølge). Appen håndterer ventelisten automatisk — du trenger bare å følge med på varsler. Se også NW - Påmeldingstyper.
Du er på venteliste
Når du melder deg på ventelisten mottar du en bekreftelses-e-post. Du kan se din posisjon i køen under Venteliste-seksjonen på Dashboard (vises som «#N i kø»).
Posisjonen kan endre seg begge veier: du rykker frem når noen foran deg får plass eller trekker seg, men kan også rykke bakover hvis noen med tidligere tilbud kommer inn igjen foran deg.
Hvis du ombestemmer deg kan du melde deg av ventelisten via Dashboard. Du mister da plassen din i køen.
Du får tilbud om plass
Hvis noen trekker seg eller ikke betaler innen fristen, frigjøres plassen og tilbys automatisk til første person på ventelisten. Du mottar da en e-post og et varsel i appen.
Du har 24 timer på å svare på tilbudet — og det kan komme når som helst, også sent på kvelden. Følg derfor med både på e-post og i appen så lenge du står på venteliste:
Sjekk søppelpostmappen — tilbudet sendes fra noreply@updates.devent.no med emnet «Plass Tilgjengelig - Handling Kreves!». Legg til adressen som trygg avsender
Varselklokken i appen og Dashboard viser også tilbudet
Slik godtar du plassen
Gå til Dashboard (Min side)
Øverst i oversikten ser du tilbudet med banneret «Plass ledig!» og en Godta-knapp
Klikk Godta — plassen legges i handlekurven din
Åpne handlekurven (øverst til høyre) og klikk Betal. Fullfør betalingen innen 1 time etter at du godtok — på selve betalingssiden har du 15 minutter (se NW - Betaling og kvittering)
Merk: Godta-knappen finnes kun på Dashboard — ikke på arrangementssiden.
Hvis du ikke vil ha plassen
Klikk Avslå for å gi plassen videre til neste person på ventelisten. Du kan også la tilbudet løpe ut — etter 24 timer går plassen automatisk videre.
Gikk tilbudet ut på tid?
Når et tilbud utløper eller avslås, fjernes oppføringen fra Dashboard — det er derfor ventelisteplassen «forsvinner». Plassen er da gitt videre til nestemann og kan ikke gjenopprettes. Ønsker du fortsatt plass, kan du melde deg på ventelisten igjen fra arrangementssiden — du havner da bakerst i køen.
